Bewegingsvisie in beweging

LEVERANCIERSDAG – Op zaterdag 13 juni 2015 is het Leveranciersdag. Dan ontmoeten de medewerkers uit alle bedrijven van Bewegingsvisie hun leveranciers. In het groen van Kamerijck bij Woerden toont een keur aan leveranciers de nieuwe producten en technieken en staan de workshops garant voor veel inspiratie.

Ook in de orthopedische hulpmiddelen verandert de wereld snel. Met innovatie, nieuwe technieken en geavanceerde producten kan voor iedere cliënt met de juiste knie, voet, liner en overige componenten, het verschil worden gemaakt. Het comfort van orthesen en prothesen, het gebruiksgemak en de nog steeds groter worden mobiliteit met orhopedische hulpmiddelen, spreken de cliënt aan, nodigen hem uit zijn grenzen te verleggen tot zelfs de deelname aan gehandicapten spelen.

Het is een uitdagende dag voor alle medewerkers van de Bewegingsvisie bedrijven. Ze worden dan bijvoorbeeld geïnformeerd over de Soft skin liner, de nieuwste compressietherapie van de Jobst Academy, vacuümoplossingen voor beenprothesen, het zoeken naar de juiste kniescharnieren, de innovatieve en snelle productietechnieken anno 2015, de Rebel Reliever, de Genu Ligaflex; voorts kunnen ze zelf het aanmeten en afpassen van vinger-, hand- en polsorthesen ervaren. Kortom: Bewegingvisie in beweging.

De deelnemende leveranciers zijn: Basko, Beuerfeind, BSN Medical, Distrac, Juzo/Varodem, Medeco, Medi, Loth/Fabenim, Ortho Europe, OrthoPartners, Össur, Ottobock, Thuasne, Van Oosterum Leder, We Design.  

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU