Persoonlijk in orthopedie

Bewegingsvisie is een groep van veertien samenwerkende orthopedische instrumentmakers. Met vestigingen in het hele land. Belangrijk kenmerk is de persoonlijke aanpak in het kiezen en aanmeten van de hulpmiddelen. Om deze persoonlijke dienstverlening te kunnen combineren met zorg van het hoogste niveau, werken de ondernemers samen in Bewegingsvisie. De samenwerking stelt ons in staat een breed assortiment aan prothesen, orthesen, elastische kousen, korsetten, bandages, inlegzolen en schoenen op maat te leveren.

Passie in de keten

Zorg verlenen doe je niet meer alleen. De veertien bedrijven van Bewegingsvisie werken nauw samen met huisartsen, revalidatieartsen, fysiotherapeuten, orthopeden, orthotherapeuten en mensen die het orthopedisch hulpmiddel integreren in de zorgketen. Met al deze collega’s in de zorgketen delen we gepassioneerd de informatie om de eindcliënt op basis van tal van invalshoeken de zorg te bieden die hij verdient.

Innovatieve technieken

De leden van Bewegingsvisie hebben ambacht en vakmanschap hoog in het vaandel. Maar ze gaan innovatie niet uit de weg. Tot de moderne oplossingen behoort ook in orthopedische techniek de CAD-CAM technologie. Verder zijn op diverse plaatsen looplabs ingericht en worden steeds vaker digitale drukplaten toegepast. Innovatieve productie- en  analysetechnologie leveren hulpmiddelen op die volgens de laatste inzichten tot stand komen. Alle leden van Bewegingsvisie hebben toegang tot de expertisegebieden van de veertien deelnemende bedrijven. Zo kan voor een hulpvraag het meest optimale hulpmiddel worden samengesteld en geproduceerd.

MENU