Brugfunctie

Hierbij ontvangt u de tweede editie van het Bewegingsvisie Magazine. Bewegingsvisie is een samenwerkingsverband van dertien zelfstandige ondernemers in de markt van orthopedische hulpmiddelen. Samen met u als zorgprofessional realiseren we een betere mobiliteit van klanten met een beperking of handicap.

In deze editie laten we zien dat onze zorg zich in meerdere lijnen bevindt. U leest hoe wij ‘ketenen’ met de eerste lijn, meestal in een multidisciplinair overleg. Het interview op pagina 4 is hiervan een mooi voorbeeld waarin een lid van Bewegingsvisie ook de leverancier van hulpmiddelen regelmatig aan tafel vraagt om gezamenlijk met de behandelend arts tot de beste oplossing te komen.

We kunnen trots zijn op de positie die Bewegingsvisie momenteel inneemt op de markt. We zijn inmiddels in grootte de derde speler in de orthopedische hulpmiddelenmarkt en vervullen daarmee een belangrijke ‘brugfunctie’ tussen artsen en leveranciers van hulpmid­delen. Dit komt tot uiting in het artikel op pagina 10 over de veranderingen in het DOT-vergoedingssysteem. Bezuinigen in de zorg kunnen leiden tot een ander inzicht in functioneel voorschrijven en per behandeling zijn hierin dus meerdere keuzes te maken. Martijn Hessels, consultant bij Crefact consultants, praat u volledig bij aangaande dit actuele onderwerp.

Tot slot kan ik melden dat onze klanten steeds vaker de weg weten te vinden naar het internet voor merkbandages en -braces. Hiervoor kunnen ze terecht in onze webshop braces-bandages.nl. De bestelling wordt aan huis bezorgd of door de klanten opgehaald in één van de vestigingen van Bewegingsvisie. We kunnen dus zelfs zeggen dat we ons inmiddels in de zogenoemde nulde lijn bevinden!

Veel leesplezier!

Henk den Ouden
Voorzitter Bewegingsvisie

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU