Bewegingsvisiedag 2018 - Digitale revolutie: vloek of zegen?

Zaterdag 3 november 2018 | 9.00-14.30 uur
Woudenbergseweg 56 | 3707 HX | Zeist

 

Programma
8.45 – 9.30 uur Inloop
9.30 – 9.45 uur Aanvang programma – welkom
9.45 – 10.45 uur Tony Bosma, futurist en trendwatcher | Extend Limits | De wereld van morgen en de impact van technologie op bewegen en gezondheid
10.45 – 11.15 uur Koffiepauze + bezoek aan de stands
11.15 – 12.15 uur Erik van Gend, coach | Yearth | Breinwerken: hoe blijf je vitaal in een snel veranderende wereld?
12.15 – 13.45 uur Lunch & bezoek aan de stands
13.45 – 14.30 uur Improvisatiecabaret door cabaretduo Mier | De luchtige afsluiter
14.30 uur Afsluiting en borrel

Eind jaren 50 van de vorige eeuw werd de computer uitgevonden. Tien jaar geleden bestond de smartphone nog niet. Technologieën zoals robotisering, kunstmatige intelligentie, the internet of things, zelfrijdende auto’s, 3D/4D printing, zonne-energie, nanotechnologie, biotechnologie en quantum computing vliegen je om de oren. Duizelt je het al? De wereld verandert steeds sneller. De een vindt het fascinerend, maar jij vind al die veranderingen misschien wel heel bedreigend.

Toch is de digitale revolutie niet meer te stoppen. Door de technologische ontwikkeling verandert gedrag, ook van jouw klant. Er is tenslotte steeds meer mogelijk. Er wordt druk op je uitgeoefend om bij te blijven en hebt misschien wel eens het gevoel dat het allemaal wel heel erg snel gaat. Durf je anders te denken en gebruik te maken van de technologische ontwikkelingen of houd je het liever bij het oude vertrouwde?

Tijdens de Bewegingsvisiedag neemt Tony Bosma ons mee naar de wereld van morgen. Wat is er al mogelijk en wat staat ons nog te wachten? En wat is de impact van technologie op bewegen en gezondheid?

Al deze veranderingen en mogelijkheden zorgen ook voor een groeiende werkdruk. Er wordt steeds meer van ons gevraagd als werknemer èn als zorgverlener. Hoe kun je onder deze werkdruk gezond en vitaal functioneren? Erik van Gend legt uit wat veranderingen met ons brein doen. Als je begrijpt hoe het in je hoofd werkt, wordt het wellicht gemakkelijker om je aan te passen zonder dat je vitaliteit hieronder lijdt.

We besluiten de dag met cabaretduo MiER. Om al je indrukken van de ochtend te verwerken, nemen zij de onderwerpen nog eens op een luchtige manier met je door. Lachen mag!

 

 

De Bewegingsvisiedag 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

RZ_bf_Kommunikationslogo_claim_100_80_0_5           Drukwerk           BSN logo with Essity tagline - 4 Color           Juzo_Logo_S_3c            medi logo             MEDIQ_Medeco_RGB         Print             ORTHO MEDDICO            Össur           ottobock_blue_RGB-Master kopie           proflebo_4            Schulte_logo             Thuasne             Drukwerk           Van-Oosterum            We Design

 

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU