Gardeslen orthopedie: Op de groei berekend

Bij het 25-jarig jubileum in 2010 werden de eerste plannen voor nieuwbouw van Gardeslen orthopedie in Goes gesmeed. Inmiddels is de eerste paal geslagen, zorgen de portocabins voor tijdelijke huisvestiging en volgt in februari 2016 de opening.

Richard Valkenburg, sinds 2014 operationeel manager, is nauw betrokken bij de verdere groei en uitbouw van deze specialist in orthopedische hulpmiddelen. “In 1985 is het bedrijf in Hoogerheide opgericht door Nelly en Marcel Gardeslen. Na vijf jaar volgde de verhuizing naar nieuwbouw in Goes, in het hart van Zeeland. Met passie en veel expertise is Gardeslen uitgegroeid tot een bedrijf dat heel Zeeland van hulpmiddelen voorziet. In 2006 nam in de persoon van Joery Gardeslen, de tweede generatie het bedrijf over.”

Volop kansen

Bij de nieuwbouw wordt de huidige werkplaats geïntegreerd in een ruim twee maal zo groot gebouw aan de Van Hertumweg in Goes. “Het gebouw gaat drie verdiepingen tellen is berekend op verdere groei. Want we zien volop kansen in deze markt. Het is mijn taak om de onderneming commercieel verder uit te bouwen,” licht Richard Valkenburg toe. “In de nieuwbouw zijn alle voorzieningen aanwezig om de dienstverlening met moderne technologie en ICT verder uit te bouwen. Het logo en de huisstijl worden ook vernieuwd. Wat blijft, is het ambacht, het vertrouwde vakmanschap en de service in zowel confectie hulpmiddelen als de vele artikelen die we op maat maken voor de vele klanten van het bedrijf in Zeeland en omstreken. Binnen een half jaar kunnen we dat aan iedereen in de vernieuwde vestiging in Goes tonen.”

IMG_0003 IMG_0014 IMG_1897 IMG_1898 IMG_1900 IMG_1901

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU