Henk den Ouden : Concentratie in de keten

Voor u ligt alweer de vierde uitgave van Bewegingsvisie Magazine. Met dit blad beogen wij onze expertise voor het voetlicht te brengen bij voorschrijvers in de eerste en tweede lijn. U leest over onze specialistische kennis en we voorzien u van informatie over de innovatieve diensten en behandelingen die wij na de diagnosestelling als oplossing aan uw cliënten bieden.

In dit nummer is plaats voor een wel heel specifieke niche waarin één van onze leden is gespecialiseerd, namelijk mobiliteit van motorrijders en fietsers. En er is ook aandacht voor bekendere behandelingen waarin wij toelichten hoe wij actuele, innovatieve toepassingen aandragen voor het meest optimale product of comfort. Bijvoorbeeld de ontwikkeling met Cad-Cam voor prothesen, deze gaat momenteel heel snel. En in de compressiezorg zijn ontwikkelingen die zorgen voor pro-actieve kostenbesparingen in de keten. Tot slot leest u in deze editie over hoe een knieorthese uitkomst kan bieden bij de behandeling van gonartrose. Dit komt allemaal voort uit de visie die onze ondernemers hebben over bewegen.

Het succes van Bewegingsvisie heeft geleid tot de aansluiting van een nieuw lid, ProReva. Een groot bedrijf in de enige regio waar wij geen landelijke dekking hadden, het oosten. Met vestigingen in Apeldoorn, Zwolle en Huizen vullen zij ons uitstekend aan. Wat echter nog belangrijker is, is dat zij onze visie delen over hoe je kwalitatieve zorg verleent en dat een persoonlijke aanpak daarin centraal staat. Intern leidt de samenwerking tot meer concentratie in een gezamenlijke aanpak naar zorgverzekeraars. En ook een gezamenlijke aanpak op het gebied van marketing, inkoop, innovatie met leveranciers en scholing van medewerkers. We delen de passie voor dit mooie vak van orthopedisch instrumentmaker. Dit vak bestaat al lang niet meer uit producten, maar uit een brede aanpak in dienstverlening met zorgplannen, protocollen en paskamerautomatisering. Met de krachtenbundeling op het gebied van prothese, orthese en therapeutisch elastische kousen hebben we veel mogelijkheden tot innovatie bij zorgverzekeraars en producenten. Zaken waar u de vruchten van plukt! Wij houden ons graag aanbevolen om met u van gedachten te wisselen over hoe een mogelijke samenwerking eruit kan zien.

Veel leesplezier!

Henk den Ouden
Voorzitter Bewegingsvisie

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU