Henk den Ouden : Een visie op beweging

Deze vijfde uitgave van Bewegingsvisie Magazine is tevens de laatste waar ik als voorzitter eindverantwoordelijk voor ben. In de afgelopen acht jaar dat ik Bewegingsvisie heb mogen leiden zijn we – met uitzondering van de schoenenorthopedie – de grootste speler in de markt geworden. Een resultaat waar we trots op zijn! Ons succes is mede te danken aan het feit dat we altijd de behoeften van onze doelgroepen vooropgesteld hebben.

Allereerst de artsen; zowel in de eerste als de tweede lijn. De leden van Bewegingsvisie staan samen garant voor de kwaliteit van de behandelingen en hebben toegang tot elkaars expertisegebieden en leveranciers*. Uw patiënten kunnen profiteren van die gecombineerde kennis en technologie en zijn doordoor bij ons in goede handen.

We vinden ook aansluiting bij de behoefte van de zorgverzekeraars. Zij richten zich op één centraal aanspreekpunt voor alle bedrijven die onder Bewegingsvisie vallen. Door de samenbundeling van kennis en procesoptimalisatie hebben we goede contacten én goede contracten met de zorgverzekeraars.

Maar natuurlijk draait het allemaal om de klant. We hebben hem of haar veel te bieden. Alle leden van Bewegingsvisie delen de passie voor dit mooie vak, maar met behoud van hun eigen identiteit. Hierdoor staan we dichtbij onze klant (uw patiënt) en kunnen we inspelen op zijn of haar individuele behoeften. Want iedere zorgvraag is weer anders.

Ik draag het voorzitterschapstokje over met de wetenschap dat de hulpmiddelenketen zal blijven bewegen en veranderen. Maar dankzij de gezamenlijke visie die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet. De samenwerking heeft ons alleen maar sterker gemaakt: met elkaar, onze klanten, de zorgverzekeraars en met u!

Henk den Ouden
Voorzitter Bewegingsvisie

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU