Henk den Ouden: Protocollen

Hierbij ontvangt u de derde editie van het Bewegingsvisie Magazine. Bewegingsvisie is een samenwerkingsverband van dertien zelfstandige ondernemers van orthopedische hulpmiddelen. Ondernemen is een werkwoord! Dat geldt ook voor de ondernemers van Bewegingsvisie. Daardoor kunnen onze bedrijven al jaren prat gaan op klantengroei vanwege de snelheid in het maken van een afspraak, de afwerking van het product, de bejegening naar de cliënt en de korte communicatielijnen. Hierbij speelt u als arts uiteraard ook een integrale rol.

Wij weten dat er soms onduidelijkheid bestaat over wat u als arts precies van ons kan verwachten, bijvoorbeeld bij de vraag ‘wanneer moet ik welk hulpmiddel inzetten?’ In dit magazine hebben we daarom een uitklapfolder bijgevoegd om dit te verduidelijken. De productgroep ‘braces’ lichten wij speciaal voor u uit met acht voorbeelden. Overzichtelijk en compact, dus makkelijk om te bewaren! Heeft u naar aanleiding hiervan vragen dan gaan we met u in gesprek. Graag willen wij ook met u bespreken hoe wij onze dienstverlening naar u en uw klanten verder kunnen integreren.

Daarnaast besteden we in deze editie aandacht aan protocollen. In kwalitatieve integrale hulpmiddelenzorg zijn protocollen niet meer weg te denken en wordt de keuze voor een hulpmiddel bepaald vanuit functiegericht indiceren. In de paskamer gaat onze Bewegingsvisiespecialist samen met de cliënt een ‘trechter’ van vragen in en komt door middel van een waaier aan oplossingen tot de enige juiste keuze. Vanuit de aanbieder schrijven behoort hiermee tot het verleden. Theo Bougie van BRT-advies kent alle ins en outs en vertelt hierover in het interview op pagina 10.

Veel leesplezier!

Henk den Ouden
Voorzitter Bewegingsvisie

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU