Henk den Ouden: Samenwerken

De zorgketen staat onder druk. Niet alleen door verder gaan­de bezuinigingen, maar ook door toenemende klant­wensen en -eisen. Als gevolg daarvan moeten bedrijven in de zorgketen enerzijds specialiseren naar expertise en ander­zijds een breed aanbod op de markt laten zien; ofte­wel ‘one stop shopping’. Deze uitdaging hebben dertien zelf­standige ondernemers in de markt van orthopedische hulp­middelen in 2006 doen besluiten om te gaan samen­werken onder de vlag van ‘Bewegingsvisie’.

Samenwerken betekent voor de leden van Bewegings­visie, het delen van de passie voor het vak. Niet alleen onderling, maar ook met andere specialisten in de keten, met artsen en leveranciers. In deze eerste editie van het Bewegingsvisie Magazine laten we u zien dat dit leidt tot innovatieve op­lossingen voor onze klanten. Op pagina 4 leest u bijvoor­beeld over een enkel-voet orthese middels elektrostimulatie en op pagina 6 vertelt Eelkje Talsma, bewegings­weten­schap­per en orthopedisch technoloog, over redressie­therapie waarbij de maatname middels een klant­vriende­lijke 3-D scan gebeurd.

In 2013 streven we naar een vervolg op deze eerste editie waardoor we de verscheidenheid van onze aanpak kunnen laten zien. Ook dan hopen wij u weer opnieuw te inspireren met artikelen over het vakgebied waar wij als Bewegings­visie zo trots op zijn.

Veel leesplezier!

Henk den Ouden
Voorzitter Bewegingsvisie

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU