Herwin Renshoff : Samen naar een bestendige toekomst

Aan mij de eer om de zomereditie van Bewegingsvisie Magazine te openen in mijn nieuwe rol als voorzitter. Na een periode van bijna acht jaar onder voorzitterschap van Henk den Ouden, is Bewegingsvisie een nieuwe richting ingeslagen met mijzelf als interne voorzitter. Wij, de veertien leden van Bewegingsvisie, zijn Henk zeer erkentelijk voor zijn bevlogen inbreng in de afgelopen jaren. Door zijn vasthoudendheid en doorzettingsvermogen, heeft hij Bewegingsvisie gebracht op het niveau waar we nu staan!

Als gevolg van de enorme marktdynamiek is verdere integratie binnen Bewegingsvisie noodzakelijk. Daarom is gekozen voor een nieuwe structuur. Het bestuur van Bewegingsvisie bestaat per 1 april uit drie (interne) personen: Johan Bloks, Patrick Kamer en ondergetekende. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we hiermee, samen met de andere leden, de volgende stappen naar een bestendige toekomst kunnen zetten. Wij blijven erop toezien dat u als zorgprofessional op onze expertise, kunde en kwaliteit kunt blijven rekenen.

In deze editie van Bewegingsvisie Magazine laten we u mooie voorbeelden hiervan zien. U leest bijvoorbeeld over de samenwerking tussen Guido Schoenen en een revalidatiearts van de Adelante kinderrevalidatiekliniek in Houthem/Valkenburg. Samen meten zij spalken aan bij kleine kinderen. Deze samenwerking zorgt voor mooie resultaten. Op pagina 10 leest u de ervaringen van een cliƫnt die leidt aan lipoedeem. De therapeutisch elastische kousen die Buchrnhornen aanmeet zorgen ervoor dat ze normaal kan functioneren en zich daardoor beter voelt. Lees ook zeker het interview met Marjolein Buis. Zij behoort tot de wereldtop in rolstoeltennis. Sinds drie jaar draagt zij aan duim, wijs- en middelvinger zilverringen. Mede hierdoor heeft ze de mogelijkheid om haar ambitie waar te maken: goud halen op de Paralympics in Rio, zomer 2016!

Veel leesplezier
Herwin Renshoff (Bestuursvoorzitter Bewegingsvisie)

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU