In Memoriam: Jaap Hartsema

Jaap_HartsemaOp 6 april is op 57-jarige leeftijd onverwacht Jaap Hartsema overleden. Hij was eigenaar van Stel Orthopedie in Tynaarlo, onderdeel van Bewegingsvisie. Zijn medewerkers hebben een In memoriam geschreven.

“Velen van u zullen Jaap kennen als een toegewijd en ervaren vakman. Gewaardeerd door zijn trouwe cliënten en gerespecteerd door vele collega’s in het land.
Jaap was liever collega tussen zijn mensen dan ‘de baas’. Achter zijn werkbank kon hij doen wat hij het liefste deed: functionele oplossingen bedenken en maken voor zijn cliënten. Nèt even verder gaan dan de standaard. En doorgaan tot een cliënt wèl zonder pijn kon lopen. Altijd het maximale er uit halen…

Onder Jaap’s leiding werd een mooi orthopediebedrijf in Vries voortgezet en verder uitgebouwd. Met als hoogtepunt in 2014 de verhuizing naar een fantastisch nieuw pand in Tynaarlo. En daar was hij zeer trots op. Trots ook vooral op het feit dat vanuit roerige tijden een sterk team zo’n mooie prestatie neer kon zetten. Klaar voor de toekomst…

Die toekomst zullen wij – ‘zijn mensen’ – nu zonder Jaap moeten ingaan. Dat zal geen eenvoudige opgave zijn. Maar we zijn vastberaden om zijn bedrijf zo goed mogelijk voort te zetten. In de geest van Jaap gaan we door met dat nèt even verder gaan. Het maximale er uit halen.

Wij begrijpen dat dit nieuws bij velen van u hard zal aankomen, net zoals dat bij ons team het geval was. Weet in ieder geval dat wij voor u klaarstaan en dat we door zullen gaan met het aanbieden van onze orthopedische dienstverlening op zo hoog mogelijk niveau.”

Team Stel Orthopedie: Bert Aalders, Wilfred Mijnheer, Jan Klaassens, Mirjam Schiphuis, Bouke Janssen, Raymond Hartsema, Ina Oortwijn en Inge van Hezel.

deel: Email to someoneGoogle+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
MENU