zorg van het
hoogste niveau

zorg van het
hoogste niveau

zorg van het
hoogste niveau

Kwaliteitskeurmerk

Bewegingsvisie is een groep van dertien samenwerkende orthopedische instrumentmakers. Een belangrijke doelstelling is om een persoonlijke dienstverlening te combineren met zorg van het hoogste niveau. Dat wordt bereikt door met elkaar samen te werken en zoveel mogelijk praktische en vakinhoudelijke kennis te delen.

HVL_Merkbeeld_112-2

Keurmerk

Oprechte betrokkenheid bij onze klanten, maar ook vakmanschap en liefde voor innovaties zijn belangrijke uitgangspunten van waaruit we werken. Een hoogwaardige, kwalitatieve dienstverlening is waar het keurmerk Bewegingsvisie voor staat.

Bewegingsvisie levert een breed assortiment eersteklas prothesen, orthesen, elastische kousen, korsetten, bandages, inlegzolen en schoenen op maat.

Samenwerkingen in de zorgketen

Zorg verlenen doe je niet meer alleen. De vijftien bedrijven van Bewegingsvisie werken nauw samen met zorgverleners die het orthopedisch hulpmiddel integreren in de zorgketen, zoals huisartsen, revalidatieartsen, fysiotherapeuten en orthopeden. Met al deze collega’s in de zorg delen we de informatie om onze klanten op basis van tal van invalshoeken de zorg te bieden die zij verdienen.

De nieuwste technologie

Met onze innovatieve productie- en analysetechnologie zijn wij in staat om onze hulpmiddelen conform de laatste inzichten en de nieuwste materialen en technieken te vervaardigen. Onze intensieve samenwerking zorgt ervoor dat alle leden van Bewegingsvisie toegang hebben tot de verschillen expertisegebieden van de andere leden van Bewegingsvisie. Door die gecombineerde kennis en technologie kunnen we voor elke hulpvraag het meest optimale hulpmiddel bieden.