Iets nieuws leren kost tijd. En dus geld. Maar sommige dingen móet je echt leren, zoals 3D-scannen. Het is een gereedschap waar we niet meer zonder kunnen. Als lid van Bewegingsvisie is er geen argument meer om het niet te doen. Je kunt een scanner in bruikleen krijgen, en met een foolproof stappenplan is het geen experiment meer maar kun je direct succesvol aan de slag.

Support

Je staat niet alleen: je kunt altijd terugvallen op de support van ervaringsdeskundigen. Dit team heeft het stappenplan opgesteld en zij weten dan ook precies waar de bottlenecks zich bevinden.

Is de scan eenmaal gemaakt, dan kun je ervoor kiezen om het zelf te corrigeren of om het over te laten aan een van de leden. Het digitaal printbestand kun je bij Bewegingsvisie laten printen of bij een 3D-printfabrikant.

De eerste voorzieningen waarvoor deze service nu ingericht gaat worden zijn de polshand ortheses en de EVO’s.

Digitaal scannen zonder direct hoge investeringskosten te hebben is straks makkelijker dan ooit. Er wordt een beperkt aantal scanners aangeschaft die Bewegingsvisie in bruikleen geeft, nu al vast voorsorteren?  Wacht dan niet te lang met reserveren. Wil je meer informatie, neem dan contact op met André Mulder, telefoonnummer 06 – 835 241 75 of stuur een mail naar r&d@bewegingsvisie.nl.